CD Productie met 3 energieke liedjes voor

Sjaak's Scholentour van Delta N.V.

Onder algehele productie van Liedjenodig.nl zijn er 2400 CD's geleverd voor de Scholentour van energieleverancier DELTA N.V. Deze liedjes zijn bedoeld voor de basischolen om verantwoord gebruik van energie onder de aandacht van de kinderen te brengen. We hebben hiervoor 3 liedjes van de Pretband gebruikt en op 2 daarvan ('Stroom, Stroom, Stroom' en 'Ben ik milieubewust?') een aangepaste tekst geschreven. De leerlingen gaan onder meer met de liedjes aan de slag om punten te verdienen voor hun school. De uiteindelijke winnaar krijgt zonnepanelen op het dak van de school én een feestelijke dag met een optreden van 'De Pretband'.

Voorbeeldliedje: https://www.youtube.com/watch?v=0Mc4d2g5xAU&feature=share

 

 

Al jaren verzorgen wij van Liedjenodig.nl alle muziek voor Piratenpark Het Arsenaal te Vlissingen. Alles wat je er hoort komt van ons. Nu hebben wij ook de complete productie mogen verzorgen van hun nieuwe theatershow 'Naar de

Haaien'.

Tekst, muziek, podiuminrichting, belichting en choreografie, oftewel het volledig product.

 

In zeer goed overleg met zowel de directie van het attractiecentrum als met de medewerkers die de voorstelling op moeten voeren zijn we gekomen tot een 11 minuten durende show waarin het publiek wordt meegenomen naar een onbewoond eiland om daar getuige te zijn van de uiteindelijk redding van een aangespoelde piraat. (en dat gaat natuurlijk niet zomaar.....) We hebben gekozen voor een volledig ingesproken/gezongen show, waardoor er dus niet enkel een Nederlandstalige, maar ook een Duitstalige versie van de voorstelling gegeven kan worden. Voor 'liedjenodig.nl' een geweldige uitdaging die, op basis van het enthousiasme van het publiek, uitzonderlijk goed is afgeleverd!!!

 

Korte voorbeeld Video: https://youtu.be/NwS6VCJBi7I

 

www.arsenaal.com/

Nieuwe theatershow voor Piratenpark Het Arsenaal

Juf Muf video's als ondersteuner van leerkrachten

Voor het derde jaar op rij schreven we een lied speciaal voor de basisscholen over de kinderboekenweek. Hoofdrolspeelster hierin is "Juf Muf", Directrice van 'De oude School'. Deze hooggrijze oude stempeljuf scoort enorm bij de kinderen en dat is ook de reden dat Liedjenodig.nl nu druk bezig is met maandelijkse videojournaals waarin de Juf zingend oude foefjes en ezelsbruggetjes zal aanbieden, die als hulpmiddel in de klassen gebruikt kunnen worden.

De Juf Muf video's zullen te volgen zijn via het Liedjenodig youtubekanaal.

Afscheid Meester Kees

Voor de afscheidnemende Meester Kees uit Nisse, mocht Liedjenodig.nl de opnames en muziek van zijn feestelijk afscheidslied verzorgen. Het schoolteam mocht in onze mobiele studio de eigengeschreven tekst inzingen op het nummer Angie van de Rolling Stones. Het 'Keesie' galmde nog lang na :)

 

 

Tekst en liedjes voor Theatertour Marjon van Iwaarden

Voor de 2015 theatervoorstelling van Marjon leverde wij een bijdrage aan 3 liedjes. Hiervan verscheen ook 1 nummer op de laatste CD-single, namelijk '8.3 (op de schaal van Richter)' .

 

 

3 Nieuwe Piratenliedjes

voor het Arsenaal en nieuw huislied voor Speelpaleis Bambini

 

 

 

 

 

 

 

 

Weer mochten we voor het Piratenpark

'Het Arsenaal' in Vlissingen nieuwe piratensongs leveren. Stukjes resultaat kun je in bovenstaand videootje beluisteren, en tevens krijg je een inkijkje in de studio die we gebruiken voor 'de grotere' produktie. In dezelfde sessie ook het nieuwe huislied voor Speelpaleis Bambini mogen schrijven en opnemen. Te beluisteren op de liedjespagina!

 

Elke stad/dorp een eigen lied tijdens Sinterklaasintocht.

 

Op dit moment zijn we druk bezig met onze allernieuwste productie 'Zwaaien naar Sinterklaas'. Dit wordt een vrolijke CD met nieuwe Sinterklaasliedjes waarbij de tekst aangepast wordt aan de stad/dorp waar de Sint aankomt. Desgewenst kunnen de liedjes ingezongen worden door lokale artiesten. De CD's kunnen gebruikt worden als 'weggevertje' of kunnen b.v. onderdeel uitmaken van een spaaractie van lokale ondernemers.

Meer info???

Bel 06 2141 1222 of mail> info@liedjenodig.nl