Wieiswie bij LiedjeNodig.nl

Frank Engels.

 

Frank is de initiatiefnemer van Liedjenodig.nl en met hem zult u ook het meest te maken krijgen. Als componist/tekstdichter heeft hij al behoorlijk veel single's op z'n naam staan, met zelfs top 50 noteringen, won hij een grote landelijke prijs en werkte hij aan ontelbaar veel produkties mee. Frank heeft daarnaast jaren door het hele land getoert als kinderkomiek met diverse - eigen geschreven - vrolijke muziekvoorstellingen. Frank beheerd ook de kleine mobiele studio waarmee de meeste opnames gemaakt kunnen worden.

 

Ron Lieberton

 

Ron is eigenaar van Ron's House of Sound studio (Schalbruck - Duitsland), alwaar Liedjenodig.nl z'n meeste produkten laat mixen en masteren. Naast de technische en productionele kwaliteiten is Ron ook een gerenomeerd arrangeur en componist. De lijst van producties en artiesten waarmee Ron gewerkt heeft is indrukwekkend lang en liedjenodig.nl is dan ook heel trots op de jarenlange samenwerking met Ron

 

Frans van Aken

 

Frans is de grote man achter MUTAZE (Stichting promotie Muziek Talent Zeeland) en heeft met deze stichting een enorm netwerk aan divers talent aan zich gebonden. Jonge zangers/zangeressen volgen in zijn thuisstudio Vocal Workshops en leren zo 'het vak'. Liedjenodig.nl kan altijd een beroep doen op deze 'schatkamer van talent' en dat levert mooie producties op. Overigens is Frans ook in te zetten als arrangeur/componist want ook daarin is hij zeer bekwaam!

 

 

 

 

 

Gastzangers/zangeressen

Voor de liedjes die niet door uzelf ingezongen worden hebben we een flink aantal stemmen tot onze beschikking. Per nummer wordt bekeken welke stem het meest geschikt is.

 

 

Mogelijkheden en kosten

 

Eigenlijk zijn de mogelijkheden onbeperkt. In de loop der jaren hebben wij zo'n enorm netwerk aan creatieve, muzikale en technische mensen opgebouwd dat we elke opdracht aan kunnen.

Maar om het simpel te houden:

 

U heeft zelf een tekst geschreven en die moet op bestaande muziek gezet worden?

Mooi! Als u zelf ook de zang wilt verzorgen dan komen wij langs met onze 24 sporen mobiele studio en nemen het voor u op, mixen het af en leveren het aan als MP3. Klaar voor een paar tientjes!!!!

Twijfels over uw zangtalent?? Geen probleem, we hebben een uitgebreid bestand van zangers m/v die het voor u kunnen inzingen.

 

U heeft de bestaande muziek en daar moet een tekst opgeschreven worden?

Dan gaan we na overleg aan de slag met de tekst en net zo lang door tot u tevreden bent!!!

 

U wilt uw eigen tekst op nieuwgeschreven muziek?

Ook dat kan, wij zetten onze componisten aan het werk om uw eigen onsterfelijke song te schrijven!

 

Tekst en muziek volledig op maat geschreven???

No problem! We spreken heel duidelijk met u door wat u wilt hebben, hoe het moet klinken en welke opname kwaliteit u wenst. Wij gaan aan de slag en houden natuurlijk contact om u op de hoogte te houden van de voortgang van het proces. Zowel van de muziek als van de tekst krijgt u een demo/voorbeeld-versie en pas als u het daar mee eens bent gaan we serieus aan de slag. Niet tevreden met het voorbeeld?? Dan gaan we net zo lang door tot u wel tevreden bent!!!!

 

 

Zo kunnen we wel een tijdje doorgaan met voorbeelden en mogelijkheden, maar het belangrijkste blijft natuurlijk wat u als klant wilt. De mogelijkheden zijn idd onbeperkt maar wel afhankelijk van uw budget. Door de jaren heen hebben we voor zowel particulieren als voor bedrijven en organisaties de meest uiteenlopende opdrachten afgehandeld. Van het verjaardagslied voor Ome Henk tot aan een complete CD produktie zelfs tot het schrijven, componeren en regiseren van een theaterproduktie.

Begrijpelijk dat een verjaardagsliedje aan totaal andere criteria moet voldoen dan een volledige produktie, en dat daar natuurlijk een ander prijskaartje aan hangt.

Hoe dan ook; het belangrijkste in het gehele proces is dat u aan het eind ervan uitermate tevreden bent met het eindresultaat!!!

 

 

 

vanaf

€ 40

vanaf

€ 70

vanaf

€ 110